Hydro

Sted: S5
Startdato/tid:
Påmelding starter:
Påmeldingsfrist:
Nettside: /www.hydro.com/no-NO
Åpen for: 1. - 6. klasse

Bedriftspresentasjon med Hydro

Da er det klart for årets første bedriftspresentasjon! 26.januar kommer Hydro for å holde presentasjon for oss i S5. Deretter tusler vi bort til Kjelhuset for tapasbuffet:) NDP kan garantere at du ruller hjem opplyst og stappmett!!

Påmeldingen åpner 20.januar kl 12:05 og det er 38 plasser:)

Litt om Hydro:

Hydro er en global leverandør av aluminium med virksomhet i hele verdikjeden fra utvinning av råstoffet bauksitt til framstilling av valsede og ekstruderte aluminiumprodukter. Forskning og utvikling er en viktig del av Hydros strategi for å lykkes i et stadig tøffere aluminiumsmarked. Bedriften har i dag forskningssentre på Sunndalsøra, i Årdal og på Karmøy, for å nevne noen. Forskningen bidrar blant annet til forbedring og utvikling av den daglige driften på verkene, innføring av nye legeringer på markedet og høy kvalitet på eksisterende produkter.

For å nå disse målene kreves god kunnskap om dagens prosesser og om metallets fysikk. Dette være seg hvordan legeringselementene helt fra nano-nivå påvirker metallets egenskaper, hvordan mikrostrukturen utvikler seg i støpte produkter eller hvordan smeltekvaliteten påvirkes helt fra elektrolysecelle fram til støpeprosessen. Med en bred naturvitenskaplig bakgrunn kan en sivilingeniør i nanoteknologi passe godt inn i en forskerrolle i Hydro.

Arbeidshverdagen som forsker er variert med både praktisk og teoretisk arbeid, hyggelig arbeidsmiljø og muligheter for samarbeid med andre forskningsmiljøer og reising verden omkring. Selskapet har 22.000 ansatte i mer enn 40 land, vel 4.000 av disse i Norge. Med utgangspunkt i mer enn 100 års produksjon av fornybar energi, teknologiutvikling og nyskapende samarbeid tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener, og til samfunnet vi er en del av.

Vi i NDP gleder oss til å se dere 26.januar i S5!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.